Öğrencilerden Ermenek'e yardım

Öğrencilerden Ermenek

Kırıkkale Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri Okul Müdürü İdris Algül, öncülüğünde 28 Ekim 2014 tarihinde Ermenek'te meydana gelen maden faciası için yardım kampanyası düzenledi. Öğrenciler, topladıkları paraları Ermenek yardım hesabına yatırdı.

AYNI DUYARLILIK 

Öğrencilerinin İmam Hatip gençliğine yakışan bu örnek davranışları için teşekkür eden Okul Müdürü İdris Algül, bundan sonrada aynı erdem ve sorumluluk duygusuyla hareket etmelerini temenni etti. Ermenek’te yaşanan acının hafızalardan dilinmediğini belirten Algül, aynı duyarlılığı bütün insanların yapması gerektiğini ifade etti.

SU BASTI

Hatırlanacağı üzere, Karaman’ın Ermenek İlçesi Pamuklu Köyü Cennet Mevkii`nde Has Şekerler Madencilik Şirketi`ne ait Linyit Ocağında 28 Ekim Salı günü işçilerin öğle yemeği molası sırasında eski kullanılmayan kömür ocağında biriken su basmıştı. Baskın sonucu o anda vardiyada olan 34 işçiden 18`i mahsur kalmış, yapılan kurtarma çalışmaları üzerine 6 Kasım Perşembe günü ocağın 2`inci Başyukarı bölümünde Kerim Haznedar ve İsa Gözbaşı`nın cansız bedenine ulaşılmıştı. Aşağı Çağlar Köyü`nde oturan 2 işçinin cenazesi Madenci Şehitliği`ne dönüştürülecek olan mezarlıkta yana yana defnedilmiş, bütün çalışmalara rağmen ocakta kalan madencilerin tamamı hayatını kaybetmişti.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü